Persoonlijke aandacht

Reinigende behandeling

Bij deze behandeling zal uw huid worden gereinigd, gevolgd door een heerlijk masker en een verzorgende crème.

€ 27.50

 

Ontspannende schoonheidsbehandeling

Uw huid zal eerst worden gereinigd, waarna u  kunt genieten van een heerlijke massage met aromatische oliën. Dit wordt gevolgd door een ontspannend masker en een verzorgende crème.

€ 35.00

 
Volledige behandeling

 

Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype. Uw huid wordt eerst gereinigd. Dan worden uw wenkbrauwen geëpileerd, geverfd of geharst. Vervolgens wordt uw huid gereinigd met een dieptereiniging en zullen de onzuiverheden worden verwijderd. Daarna kunt u genieten van een ontspannende gelaatsmassage met aansluitend een masker. Ter afsluiting wordt er een verzorgende crème aangebracht en eventueel een lichte make-up.

 € 42.50

 

Volledige gelaatsbehandeling met een hotstone gezichtsmassage

De volledige gelaatsbehandeling met een hotstone gezichtsmassage.

€45

 

Quintenstein behandeling

 

Deze behandeling wordt gedaan met de producten uit de ‘Exclusieve lijn’ van Medex. Uw huid wordt gereinigd, uw wenkbrauwen geëpileerd of geharst. Vervolgens wordt uw huid gereinigd met een dieptereiniging en verwijderen we onzuiverheden. Dan kunt u genieten van een gelaats- en hoofdhuidmassage, gevolgd door een heerlijk masker en een oogmasker. De behandeling wordt afgesloten met een Quintenstein crème en eventueel een lichte make-up

 € 55.00

 
Luxe Quintenstein b
ehandeling

 

‘Quintenstein behandeling’, met enkele heerlijke aanvullingen. Uw wimpers en wenkbrauwen worden geverfd en de massage wordt gedaan met essentiële oliën. Met een Hydrogen ampul brengen wij uw vochtbalans weer op peil. Er wordt  een make-up aangebracht. En krijgt u advies over eventuele producten die u thuis kunt gebruiken.

€ 62.50


Gelaatsbehandeling voor de jonge huid

 

Bij deze behandeling wordt de huid gereinigd . De wenkbrauwen worden geëpileerd of de wimpers geverfd. Hierna wordt de huid gereinigd met een dieptereiniging. Oneffenheden worden verwijderd . Vervolgens kunt u genieten van een masker dat op uw huidtype is afgestemd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende creme.

€30.00


Gespecialiseerde Acné behandeling

Uw huid wordt eerst grondig gereinigd, gevolgd door een dieptereiniging met een fruitzuur peeling. De onzuiverheden worden verwijderd en er wordt een speciaal ampul en masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een speciale crème. Medex heeft een speciale productlijn die u thuis kunt gebruiken bij acné problemen.

€ 30.00


A-Hycid R. Fruitzuren behandeling
Deze behandeling is speciaal voor rimpelvervaging, de vermindering van pigmentvlekken en littekens van vroegere acné.Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van tien behandelingen.Uw huid zal er weer jong en fris iutzien. Deze behandeling bestaat uit een speciale reiniging met fruitzuur, een neutralisator en een beschermende creme.
€ 30.00
 
 
De Oosterse Shi-atsu behandeling

 

Een ontspannende schoonheidsbehandeling met shi-atsu. Shi-atsu is een Oosterse drukpuntmassage die bijzonder ontstressend werkt. U zult zich nog weken heerlijk ontspannen voelen.

 € 52.50

4ZW3

Gelaatsbehandeling anti-ageing

Uw huid wordt zacht gereinigd, uw bovenlip en kin worden geharst en geëpileerd Vervolgens kunt u genieten van een heerlijke massage met een olie die aangepast is aan uw huidtype. Hierna krijgt u een masker met een ampul. De behandeling wordt afgesloten met een anti-ageing crème en een oogcrème.

€ 42.50

 

Medex heeft voor de man die representatief voor de dag wil komen een speciale productlijn.
De verzorging van de mannenhuid is belangrijker dan mannen zich over het algemeen realiseren.
De huid is dikker, vochtarmer en heeft een grotere talgproductie. Eenmaal opgetreden rimpels worden dieper en stugger, om die reden is het aan te raden uw huid dagelijks te verzorgen en periodiek een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

(Het is beter om u voor de behandeling niet te scheren.)

 

Behandeling van de man

Uw huid wordt eerst gereinigd en de oneffenheden worden verwijderd. U kunt genieten van een ontspannende massage en een masker dat speciaal is afgestemd op uw huidtype. Er wordt een speciale gel voor de huid rond uw ogen aangebracht en een verzorgende crème. Als laatste wordt er een gel aangebracht speciaal voor wallen of rimpels en een eau de toilet.

 €35.00

 

Oogverzorging

Wenkbrauwen in model epileren * € 10.00

Wenkbrauwen of wimpers verven * € 10.00

Wenkbrauwen en wimpers verven € 18,00

Oogmasker * € 8,50

* In combinatie met een gelaatsbehandeling betaalt u € 8.00

 

Harsen

• Bovenlip of kin € 10.00

• Bovenlip en kin € 18.00

• Oksels € 15,00

• Bikinilijn € 15,00

• Onderarmen of bovenarmen € 25.00

• Onderbenen of bovenbenen € 25.00

• Gehele armen of benen € 35,00

• Harsen buik of rug € 20.00

• Harsen buik en rug € 32.50

 

Visagie

• Dag make-up € 17,50

• Ampul Re-Indures € 7,50

• Bruids make-up + proef make-up € 50,00

*Bruids make-up + proef make-up aan huis 60.00

• Make-up advies € 25,00

• Kleurenanalyse excl. make-up advies € 35,00

• Kleurenanalyse incl. make-up advies € 50,00