Producten

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich met haar mooie en verzorgde huid al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter.

logo_medex
Medex
Bij Beautycenter de Lelie wordt u een unieke combinatie van ontspanning en cosmetische verzorging geboden met de exclusieve Medex producten. De huidverzorgingsproducten van Medex zijn van zeer hoog niveau.
De schoonheidsspecialist kan u helpen om uit de Medex-lijn precies dat product te kiezen dat het best bij u past. Uiteraard zijn deze producten bij ons verkrijgbaar. Verdere uitleg over de MEDEX- productielijn vindt u bij hoofdstuk 'producten'.

ANBOS
logo_anbos Beautycenter de Lelie is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten. Al meer dan 50 jaar is de ANBOS de representatieve brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging. Alleen schoonheidsspecialisten die in het bezit zijn van een STIVAS -of gelijkwaarig diploma worden als lid toegelaten.

 

Wij zijn lid van provoet de Brancheorganisatie voor de pedicure

 provoet

 

lcn

 

voor de voetverzorging werken onze pedicure's met  producten van LCN

 

Golden Rose

voor de make-up gebruiken we produkten van Golden rose.Golden rose is een natuurlijk en verzorgend product.Het is opgebouwd uit mineralen.

Dit betekend dat het hecht aan de huid en  gedurende de gehele dag goed blijft zitten.  De kwaliteit en prijsverhouding staan goed op elkaar afgestemd wat betekend dat het voor iedereen toegankelijk is. 

 golden rose